Vad ska jag skriva här? Här ska jag alltså skriva något kortfattat som får er att falla som en fura eller skriva något som får er  ... B2Dea är en singel man från Stockholm, Stockholm. Hitta kärleken - se dating profil på VIPdaters.se
Vad ska jag skriva här? Här ska jag alltså skriva något kortfattat som får er att falla som en fura eller skriva något som får er  ... B2Dea är en singel man från Stockholm, Stockholm. Hitta kärleken - se dating profil på VIPdaters.se

B2Dea
46 år, Stockholm

Vad ska jag skriva här? Här ska jag alltså skriva något kortfattat som får er att falla som en fura eller skriva något som får er att tröttna efter första meningen, men jag är så pass klok att jag förstår att i slutändan är det bara kemin som måste avgöra..!

Jag är inte här för att finna spänning, är inte desperat, men är jag här av samma anledning som ni, finna en seriös person som tycker om att diskutera livets stora frågor. Älskar all sorts av kultur och natur dock. Vi behöver inte hålla med varandra om allt, det låter tråkigt, utan diskussionen om livets stora gåtor är för mig väldig stimulerande! Jag är inte rasist, fundamentalist eller en psykopat, de dragen har jag själv inte upplevt så mycket av i alla fall.. ;-)

Har ett heltids jobb men extraknäcker lite som lärare i navigation på sjön. Undervisningen för mig är något som jag tycker väldigt mycket om, då jag uppskattar mötet mellan alla olika sorters människor där det gemensamma intresset för sjölivet för oss samman! Där får jag utlopp för mitt snack om sjölivet och behöver inte tråka ut er kring detta *skratt*. Så känn lugnet, jag kommer inte tråka ut er med en massa navigationssnack... ;-)

Jag är här för att jag söker en livskamrat att dela glädje och sorg med. Min bästa vän beskrev mig såhär "Du ställer alltid upp till 200% i alla lägen i vått och i torrt när dina vänner är i kris". Tror att det stämmer rätt bra...

Tror alla är fantastiska fina människor och tror alla om gott. Men om vi är skapta för varandra, kan bara kemin avgöra och den känner vi först när vi träffats... Av den anledningen, tveka inte att höra av er, så kan vi träffas över en fika eller varför inte äta världens bästa Hummus tillsammans på världens bästa ställe....?

Menar verkligen detta och önskar er verkligen all lycka här, men missa inte att höra av er till mig..! :-)

Enda varningstecknet för mig bara, är att jag älskar mina barn över allt på denna jord och ser inga problem i att även ni har barn, tvärt om!

VIPmatch

VIPmatch

Alfie
53 år, Stockholm

Visa profil

"Alfie" matchar kriterierna du har ställt in för din sökning. Titta gärna på profilen.