Så vad ska man säga om mig då, tycker dock d är jobbigt att skriva om mig själv men mina v ... dejta med Therés, singel Kvinna från Uddevalla.
Så vad ska man säga om mig då, tycker dock d är jobbigt att skriva om mig själv men mina v ... dejta med Therés, singel Kvinna från Uddevalla.

Dating Therés
34 år, Uddevalla.

Therés är från Västra Götaland

Så vad ska man säga om mig då, tycker dock d är jobbigt att skriva om mig själv men mina vänner skulle nog säga att jag är en omtänksam tjej med båda fötterna på jorden, men samtidig lite blyg..

Gillar att träna, gå promenad osv..

sen är jag som alla andra som är här inne trött på singel livet och vem vet man kanske hittar sitt livs kärlek här ;)

Jo, oseriösa människor kan bara kika vidare, orkar inte med oseriösa folk!!


Du måste själv vara medlem innan du kan skriva till andra medlemmar.

Träffa nya vänner: Du har kanske redan många vänner på dina sociala medier, men med vår dejtingsida kan du skapa en vänner lista, där alla är singlar och har en önskan om att träffa den stora kärleken.

Det börjar med ett meddelande: VIPdaters har sedan 1998 hjälpt tusentals singlar hitta kärleken. En ny och super läcker funktion för att starta konversationer, vilket gör det enklare än någonsin tidigare.

Ha tålamod: Passa på att utforska alla våra många medelemmar. Sök efter dem som passar bra ihop med dig. Räkna med att det kan ta mellan 4-6 månader innan du har funnit rätt partner.

Skapa din gratis profil nu, då är du väl på väg.

Behöver du ett mer privat e-postkonto?

Om du inte vill ge ut din "offentliga" e-postadress när du skriver för dina dejtingskontakter kan du skapa ett e-postkonto för detta ändamål Mail.World.

Då är du redo att utbyta e-post med personen du vill träffa. Du måste ha en profil på VIPdaters för att kunna skriva till medlemmarna, och då kräver det naturligtvis att ni båda går med på att utbyta e-postadresser.

Skapa ett nytt e-postkonto, då är det klart om du vill kontakta Therés

Sponsrade länkar:

Få ett gratis e-postkonto
mail.world - e-post för alla överallt. Säker och användarvänlig post.

Sponsrade länkar: