Tjenare, mitt namn är Robert som du säkert redan listat ut. 

En dag när jag och några k ... dejta med Robban159, singel Man från Jönköping.
Tjenare, mitt namn är Robert som du säkert redan listat ut. 

En dag när jag och några k ... dejta med Robban159, singel Man från Jönköping.

Dating Robban159
27 år, Jönköping.

Robban159 är från Jönköping

Tjenare, mitt namn är Robert som du säkert redan listat ut.

En dag när jag och några kompisar kom hem från en resa från Tyskland har jag funderat på det där med nätdejting, om det är något att satsa på.
Jag har inte haft så mycket tid till att träffa tjejer på sista tiden.
Jag är här främst för att träffa nya människor och hoppas att det kan leda till sann kärlek.
Jag gillar inte att oseriösa personer lägger ner sin tid till att skriva till mig. Vad jag däremot gillar är kvällspromenader, middagar, filmer, resor och andra aktiviteter.

Kan det vara just du som just läst som är den rätte, tveka då inte att slänga iväg en rad eller två, så kanske det är vi två som äter middag på en av stans vackraste restauranger! :)


Du måste själv vara medlem innan du kan skriva till andra medlemmar.

Träffa nya vänner: Du har kanske redan många vänner på dina sociala medier, men med vår dejtingsida kan du skapa en vänner lista, där alla är singlar och har en önskan om att träffa den stora kärleken.

Det börjar med ett meddelande: VIPdaters har sedan 1998 hjälpt tusentals singlar hitta kärleken. En ny och super läcker funktion för att starta konversationer, vilket gör det enklare än någonsin tidigare.

Ha tålamod: Passa på att utforska alla våra många medelemmar. Sök efter dem som passar bra ihop med dig. Räkna med att det kan ta mellan 4-6 månader innan du har funnit rätt partner.

Skapa din gratis profil nu, då är du väl på väg.

Behöver du ett mer privat e-postkonto?

Om du inte vill ge ut din "offentliga" e-postadress när du skriver för dina dejtingskontakter kan du skapa ett e-postkonto för detta ändamål Mail.World.

Då är du redo att utbyta e-post med personen du vill träffa. Du måste ha en profil på VIPdaters för att kunna skriva till medlemmarna, och då kräver det naturligtvis att ni båda går med på att utbyta e-postadresser.

Skapa ett nytt e-postkonto, då är det klart om du vill kontakta Robban159

Sponsrade länkar:

Få ett gratis e-postkonto
mail.world - e-post för alla överallt. Säker och användarvänlig post.

Sponsrade länkar: