Finns i malmo / lund eller helskinn för par / flickor. Jag älskar att umgås med drycker :) ... dejta med Neal, singel Man från Malmö.
Finns i malmo / lund eller helskinn för par / flickor. Jag älskar att umgås med drycker :) ... dejta med Neal, singel Man från Malmö.

Dating Neal
30 år, Malmö.

Neal är från Skåne

Finns i malmo / lund eller helskinn för par / flickor. Jag älskar att umgås med drycker :) du kan gå med mig på en lång biltur om du inte har en säker lägenhet eller om du inte bor ensam. Om du bor ensam kan jag besöka dig men tyvärr har jag ingen plats att bjuda in dig just nu. Välutbildad person och respekterar alltid integriteten. Så om du inte är säker på mig - kan vi börja på en kaffedatum först.

I sängen är jag helt mjuk och romantisk person som kan hålla länge för dig :) jag kan göra vilt om du bara vill.

Livet är för kort, jag vill bara njuta av det med nya ansikten. Ingenting på väg att vara seriös med mig ... Kiss :)


Du måste själv vara medlem innan du kan skriva till andra medlemmar.

Träffa nya vänner: Du har kanske redan många vänner på dina sociala medier, men med vår dejtingsida kan du skapa en vänner lista, där alla är singlar och har en önskan om att träffa den stora kärleken.

Det börjar med ett meddelande: VIPdaters har sedan 1998 hjälpt tusentals singlar hitta kärleken. En ny och super läcker funktion för att starta konversationer, vilket gör det enklare än någonsin tidigare.

Ha tålamod: Passa på att utforska alla våra många medelemmar. Sök efter dem som passar bra ihop med dig. Räkna med att det kan ta mellan 4-6 månader innan du har funnit rätt partner.

Skapa din gratis profil nu, då är du väl på väg.

Behöver du ett mer privat e-postkonto?

Om du inte vill ge ut din "offentliga" e-postadress när du skriver för dina dejtingskontakter kan du skapa ett e-postkonto för detta ändamål Mail.World.

Då är du redo att utbyta e-post med personen du vill träffa. Du måste ha en profil på VIPdaters för att kunna skriva till medlemmarna, och då kräver det naturligtvis att ni båda går med på att utbyta e-postadresser.

Skapa ett nytt e-postkonto, då är det klart om du vill kontakta Neal

Sponsrade länkar:

Få ett gratis e-postkonto
mail.world - e-post för alla överallt. Säker och användarvänlig post.

Sponsrade länkar: