Hej:) det är tydligen här man ska skriva hur snygg, trevlig, smal, intelligent man är och  ... dejta med Monzan, singel Kvinna från Falun.
Hej:) det är tydligen här man ska skriva hur snygg, trevlig, smal, intelligent man är och  ... dejta med Monzan, singel Kvinna från Falun.

Dating Monzan
51 år, Falun.

Monzan är från Dalarna

Hej:) det är tydligen här man ska skriva hur snygg, trevlig, smal, intelligent man är och det bästa du någonsin kan få :):) men så är ju inte fallet. Jag är en singel mamma med stora barn, svart hår och gröna ögon. Är väldigt glad och positiv tjej som tycker när det händer saker men kan även ta en filmkväll i soffan. Jag plitar ner lite mer senare och ska försöka få in en bild å så ni får se vilken skönhet jag är....nä skämt åsido. Ha det bra där ute. Kram på er


Du måste själv vara medlem innan du kan skriva till andra medlemmar.

Träffa nya vänner: Du har kanske redan många vänner på dina sociala medier, men med vår dejtingsida kan du skapa en vänner lista, där alla är singlar och har en önskan om att träffa den stora kärleken.

Det börjar med ett meddelande: VIPdaters har sedan 1998 hjälpt tusentals singlar hitta kärleken. En ny och super läcker funktion för att starta konversationer, vilket gör det enklare än någonsin tidigare.

Ha tålamod: Passa på att utforska alla våra många medelemmar. Sök efter dem som passar bra ihop med dig. Räkna med att det kan ta mellan 4-6 månader innan du har funnit rätt partner.

Skapa din gratis profil nu, då är du väl på väg.

Behöver du ett mer privat e-postkonto?

Om du inte vill ge ut din "offentliga" e-postadress när du skriver för dina dejtingskontakter kan du skapa ett e-postkonto för detta ändamål Mail.World.

Då är du redo att utbyta e-post med personen du vill träffa. Du måste ha en profil på VIPdaters för att kunna skriva till medlemmarna, och då kräver det naturligtvis att ni båda går med på att utbyta e-postadresser.

Skapa ett nytt e-postkonto, då är det klart om du vill kontakta Monzan

Sponsrade länkar:

Få ett gratis e-postkonto
mail.world - e-post för alla överallt. Säker och användarvänlig post.

Sponsrade länkar: