Jag är en kvinna, med fel och brister som alla andra. Jag handarbetar ganska mycket,tyck ... dejta med Mojsen, singel Kvinna från Leksand.

Jag är en kvinna, med fel och brister som alla andra. Jag handarbetar ganska mycket,tyck ... dejta med Mojsen, singel Kvinna från Leksand.

Dating Mojsen
77 år, Leksand.

Mojsen är från Dalarna


Jag är en kvinna, med fel och brister som alla andra. Jag handarbetar ganska mycket,tycker om att laga god mat . Allt som gör livet glatt.
Är rök och snusfri. Vill gärna träffa någon som är kramgo och tycker att insidan är lika viktig som utsidan.
Tycker om att handarbeta, pyssla hemma, laga mat, ta en promenad, umgås med nära och kära Mina barn och barnbarn står mig nära,kanske en resa ibland. jag har lika lätt för att skratta som gråta, är bra på att lyssna för inte vidare det jag har fått höra i förtroende. Vill du veta mer så hör av dig.


Du måste själv vara medlem innan du kan skriva till andra medlemmar.

Träffa nya vänner: Du har kanske redan många vänner på dina sociala medier, men med vår dejtingsida kan du skapa en vänner lista, där alla är singlar och har en önskan om att träffa den stora kärleken.

Det börjar med ett meddelande: VIPdaters har sedan 1998 hjälpt tusentals singlar hitta kärleken. En ny och super läcker funktion för att starta konversationer, vilket gör det enklare än någonsin tidigare.

Ha tålamod: Passa på att utforska alla våra många medelemmar. Sök efter dem som passar bra ihop med dig. Räkna med att det kan ta mellan 4-6 månader innan du har funnit rätt partner.

Skapa din gratis profil nu, då är du väl på väg.

Behöver du ett mer privat e-postkonto?

Om du inte vill ge ut din "offentliga" e-postadress när du skriver för dina dejtingskontakter kan du skapa ett e-postkonto för detta ändamål Mail.World.

Då är du redo att utbyta e-post med personen du vill träffa. Du måste ha en profil på VIPdaters för att kunna skriva till medlemmarna, och då kräver det naturligtvis att ni båda går med på att utbyta e-postadresser.

Skapa ett nytt e-postkonto, då är det klart om du vill kontakta Mojsen

Sponsrade länkar:

Få ett gratis e-postkonto
mail.world - e-post för alla överallt. Säker och användarvänlig post.

Sponsrade länkar: