Hej jag är en kvinna, somrar som söker en kvinna eller en man att spendera resten av mitt  ... dejta med Mickiz, singel Kvinna från Kil.
Hej jag är en kvinna, somrar som söker en kvinna eller en man att spendera resten av mitt  ... dejta med Mickiz, singel Kvinna från Kil.

Dating Mickiz
29 år, Kil.

Mickiz är från Värmland

Hej jag är en kvinna, somrar som söker en kvinna eller en man att spendera resten av mitt liv med. Jag är trött på oseriösa förhållande och söker nu ett seriöst och långvarigt. Jag bor 2 mil utanför Karlstad i värmland hos min familj som består av mamma och en yngre bror. Jag letar dock efter ett eget då jag jobbar som undersökterska i Sunne kommun som också ligger i värmland. På min fritid tycker jag mest om att ta de lugnt då jag får mycket av de sociala på jobbet av mina arbetskamrater och kunder vi jobbar med.

Jag är annars väldigt kreativ då jag tycker om att läsa, skriva, måla och spela musik samt spel.

Jag har även ett stort intresse för datorer och djur. Jag är även väldigt aktiv och tycker om att gå i promenader i skogar när de är vår och sommar tid. Vill ni veta mera om mig så skriv gärna en rad eller två :) Är väldigt social och pratglad.


Du måste själv vara medlem innan du kan skriva till andra medlemmar.

Träffa nya vänner: Du har kanske redan många vänner på dina sociala medier, men med vår dejtingsida kan du skapa en vänner lista, där alla är singlar och har en önskan om att träffa den stora kärleken.

Det börjar med ett meddelande: VIPdaters har sedan 1998 hjälpt tusentals singlar hitta kärleken. En ny och super läcker funktion för att starta konversationer, vilket gör det enklare än någonsin tidigare.

Ha tålamod: Passa på att utforska alla våra många medelemmar. Sök efter dem som passar bra ihop med dig. Räkna med att det kan ta mellan 4-6 månader innan du har funnit rätt partner.

Skapa din gratis profil nu, då är du väl på väg.

Behöver du ett mer privat e-postkonto?

Om du inte vill ge ut din "offentliga" e-postadress när du skriver för dina dejtingskontakter kan du skapa ett e-postkonto för detta ändamål Mail.World.

Då är du redo att utbyta e-post med personen du vill träffa. Du måste ha en profil på VIPdaters för att kunna skriva till medlemmarna, och då kräver det naturligtvis att ni båda går med på att utbyta e-postadresser.

Skapa ett nytt e-postkonto, då är det klart om du vill kontakta Mickiz

Sponsrade länkar:

Få ett gratis e-postkonto
mail.world - e-post för alla överallt. Säker och användarvänlig post.

Sponsrade länkar: