Glad snäll kille,som har styrketräning,båtar,motor sport,ja nästan all sport som intresse. ... dejta med Merc1150, singel Man från Lima.
Glad snäll kille,som har styrketräning,båtar,motor sport,ja nästan all sport som intresse. ... dejta med Merc1150, singel Man från Lima.

Dating Merc1150
48 år, Lima.

Merc1150 är från Dalarna

Glad snäll kille,som har styrketräning,båtar,motor sport,ja nästan all sport som intresse. Jag är en alldaglig kille som söker likasinnad,,% snickarbyxor ,%träningskläd,%finkläder,så ser min klädstil ut och även mitt liv speglar sig i detta,kan ju inte begära att du ska springa runt i snickarbrallor;)ville bara tala om hur jag är.Försöker ordna det mesta själv,inte för att vara skrytsam på någotvis,men jag brukar lyckas för det mesta:)Jag är inte rädd för att få skit under naglarna:)Jobbet jag har innebär en hel del planering,jobbar en hel del med människor och även materiella ting.Har en dotter som bor hos mig nästan varannan helg.Är väl en kille som inte velar fram och tillbaka,har jag bestämt mig för något så är det så. Har nog ganska svårt att bli arg,men ljuger du så då skall du nog springa;) Är nog ganska ekonomisk men inte snål, det som jag behöver köper jag+en del annat;) Slutcitat:Söker du mannen som springer runt i kostym om dagarna och inte ens kan få en tavla på väggen,då är inte jag den rätte för dig.Men söker du mannen som avslappnande kan gå runt i snickarbrallor och sätter upp stommen till blivande väggen för tavlan,då är jag hel rätt för dig.Tro nu inte att jag snickrar hela dagarna:) det var bara en liten beskrivning om mig:)Det finns massor att berätta,men du får fråga om du vill veta något mer.
Hur du inte ska göra-vara.....
Lånar du pengar för att resa eller till hårförlängningar samt lösnaglar,tänk inte ens tanken på att höra av dig.
Betalar du sms lån med andra sms lån snälla lämna denna sida.
Duschar du mera än 3 gånger på en dag för att du tror du blir vackrare,då är du på fel forum,du måste ha hjälp då.
Gillar du att stå och kladda med smink dagarna i ända och prioriterar sånt istället för att köpa mat,lämna denna sida,tack.

Helt ok att tjejer sminkar och fixar sig men det finns gränser:)

Vi kanske höres hej så länge!Du måste själv vara medlem innan du kan skriva till andra medlemmar.

Träffa nya vänner: Du har kanske redan många vänner på dina sociala medier, men med vår dejtingsida kan du skapa en vänner lista, där alla är singlar och har en önskan om att träffa den stora kärleken.

Det börjar med ett meddelande: VIPdaters har sedan 1998 hjälpt tusentals singlar hitta kärleken. En ny och super läcker funktion för att starta konversationer, vilket gör det enklare än någonsin tidigare.

Ha tålamod: Passa på att utforska alla våra många medelemmar. Sök efter dem som passar bra ihop med dig. Räkna med att det kan ta mellan 4-6 månader innan du har funnit rätt partner.

Skapa din gratis profil nu, då är du väl på väg.

Behöver du ett mer privat e-postkonto?

Om du inte vill ge ut din "offentliga" e-postadress när du skriver för dina dejtingskontakter kan du skapa ett e-postkonto för detta ändamål Mail.World.

Då är du redo att utbyta e-post med personen du vill träffa. Du måste ha en profil på VIPdaters för att kunna skriva till medlemmarna, och då kräver det naturligtvis att ni båda går med på att utbyta e-postadresser.

Skapa ett nytt e-postkonto, då är det klart om du vill kontakta Merc1150

Sponsrade länkar:

Få ett gratis e-postkonto
mail.world - e-post för alla överallt. Säker och användarvänlig post.

Sponsrade länkar: