Hejsan 
Lisa heter jag 49 år gammal mamma till 4 underbara grabbar o två barnbarn...bor i ... dejta med Lisa, singel Kvinna från Bålsta.
Hejsan 
Lisa heter jag 49 år gammal mamma till 4 underbara grabbar o två barnbarn...bor i ... dejta med Lisa, singel Kvinna från Bålsta.

Dating Lisa
50 år, Bålsta.

Lisa är från Uppsala

Hejsan
Lisa heter jag 49 år gammal mamma till 4 underbara grabbar o två barnbarn...bor i Bålsta själv ..
Är en snäll omtänksam kärleksfull glad kvinna i sina bästa år ....singel i 2 år o känner att de skulle vara mysigt att få känna de där pirret i magen igen ...
Gillar att vara ute i naturen med min hund o sen långa promenader umgås med vänner o familj ..med mer


Du måste själv vara medlem innan du kan skriva till andra medlemmar.

Träffa nya vänner: Du har kanske redan många vänner på dina sociala medier, men med vår dejtingsida kan du skapa en vänner lista, där alla är singlar och har en önskan om att träffa den stora kärleken.

Det börjar med ett meddelande: VIPdaters har sedan 1998 hjälpt tusentals singlar hitta kärleken. En ny och super läcker funktion för att starta konversationer, vilket gör det enklare än någonsin tidigare.

Ha tålamod: Passa på att utforska alla våra många medelemmar. Sök efter dem som passar bra ihop med dig. Räkna med att det kan ta mellan 4-6 månader innan du har funnit rätt partner.

Skapa din gratis profil nu, då är du väl på väg.

Behöver du ett mer privat e-postkonto?

Om du inte vill ge ut din "offentliga" e-postadress när du skriver för dina dejtingskontakter kan du skapa ett e-postkonto för detta ändamål Mail.World.

Då är du redo att utbyta e-post med personen du vill träffa. Du måste ha en profil på VIPdaters för att kunna skriva till medlemmarna, och då kräver det naturligtvis att ni båda går med på att utbyta e-postadresser.

Skapa ett nytt e-postkonto, då är det klart om du vill kontakta Lisa

Sponsrade länkar:

Få ett gratis e-postkonto
mail.world - e-post för alla överallt. Säker och användarvänlig post.

Sponsrade länkar: