Hej, trevligt att träffa dig, jag är thailändsk och bor i Thailand men jag gillar Sverige  ... dejta med Laila1981, singel Kvinna från Stockholm.
Hej, trevligt att träffa dig, jag är thailändsk och bor i Thailand men jag gillar Sverige  ... dejta med Laila1981, singel Kvinna från Stockholm.

Dating Laila1981
40 år, Stockholm.

Laila1981 är från Stockholm

Hej, trevligt att träffa dig, jag är thailändsk och bor i Thailand men jag gillar Sverige väldigt mycket för att människorna här är vänliga, snälla och Sverige är ett vackert land, så jag är här för att lära känna en trevlig man jag är. älskar att lyssna på musik, titta på filmer och jag älskar naturen.


Du måste själv vara medlem innan du kan skriva till andra medlemmar.

Träffa nya vänner: Du har kanske redan många vänner på dina sociala medier, men med vår dejtingsida kan du skapa en vänner lista, där alla är singlar och har en önskan om att träffa den stora kärleken.

Det börjar med ett meddelande: VIPdaters har sedan 1998 hjälpt tusentals singlar hitta kärleken. En ny och super läcker funktion för att starta konversationer, vilket gör det enklare än någonsin tidigare.

Ha tålamod: Passa på att utforska alla våra många medelemmar. Sök efter dem som passar bra ihop med dig. Räkna med att det kan ta mellan 4-6 månader innan du har funnit rätt partner.

Skapa din gratis profil nu, då är du väl på väg.

Behöver du ett mer privat e-postkonto?

Om du inte vill ge ut din "offentliga" e-postadress när du skriver för dina dejtingskontakter kan du skapa ett e-postkonto för detta ändamål Mail.World.

Då är du redo att utbyta e-post med personen du vill träffa. Du måste ha en profil på VIPdaters för att kunna skriva till medlemmarna, och då kräver det naturligtvis att ni båda går med på att utbyta e-postadresser.

Skapa ett nytt e-postkonto, då är det klart om du vill kontakta Laila1981

Sponsrade länkar:

Få ett gratis e-postkonto
mail.world - e-post för alla överallt. Säker och användarvänlig post.

Sponsrade länkar: