Jag söker någon att dela vardagslivet med och tänkte se om det finns någon likasinnad här! ... dejta med Jl1989, singel Man från Mariestad.
Jag söker någon att dela vardagslivet med och tänkte se om det finns någon likasinnad här! ... dejta med Jl1989, singel Man från Mariestad.

Dating Jl1989
31 år, Mariestad.

Jl1989 är från Västra Götaland

Jag söker någon att dela vardagslivet med och tänkte se om det finns någon likasinnad här! :)
Som person är jag snäll, ärlig, omtänksam och ganska lättsam.
Fritiden ägnas åt träning, umgås med vänner och kollar på sport. :)
Jag tycker också om spa (brukar åka lite för ofta enligt vissa vänner??) resa och spontana roadtrips! :)


Du måste själv vara medlem innan du kan skriva till andra medlemmar.

Träffa nya vänner: Du har kanske redan många vänner på dina sociala medier, men med vår dejtingsida kan du skapa en vänner lista, där alla är singlar och har en önskan om att träffa den stora kärleken.

Det börjar med ett meddelande: VIPdaters har sedan 1998 hjälpt tusentals singlar hitta kärleken. En ny och super läcker funktion för att starta konversationer, vilket gör det enklare än någonsin tidigare.

Ha tålamod: Passa på att utforska alla våra många medelemmar. Sök efter dem som passar bra ihop med dig. Räkna med att det kan ta mellan 4-6 månader innan du har funnit rätt partner.

Skapa din gratis profil nu, då är du väl på väg.

Behöver du ett mer privat e-postkonto?

Om du inte vill ge ut din "offentliga" e-postadress när du skriver för dina dejtingskontakter kan du skapa ett e-postkonto för detta ändamål Mail.World.

Då är du redo att utbyta e-post med personen du vill träffa. Du måste ha en profil på VIPdaters för att kunna skriva till medlemmarna, och då kräver det naturligtvis att ni båda går med på att utbyta e-postadresser.

Skapa ett nytt e-postkonto, då är det klart om du vill kontakta Jl1989

Sponsrade länkar:

Få ett gratis e-postkonto
mail.world - e-post för alla överallt. Säker och användarvänlig post.

Sponsrade länkar: