Jag är 20 år och mamma till en underbar som är 8 månader. 
Han bor hos sin pappa men är h ... dejta med Fatouma, singel Kvinna från Visby.
Jag är 20 år och mamma till en underbar som är 8 månader. 
Han bor hos sin pappa men är h ... dejta med Fatouma, singel Kvinna från Visby.

Dating Fatouma
21 år, Visby.

Fatouma är från Gotland

Jag är 20 år och mamma till en underbar som är 8 månader.
Han bor hos sin pappa men är hos mig emmelanåt.

Vad söker jag? En kille som är längre än mig är ett STORT plus. Du får gärna tycka om att slöa i soffan med chips framför en go film hellre än att gå ut på krogen en helg. Jag vill ha ett till barn,inom en ganska snar framtid(för att mina barn ska kunna ha nytta av varandra)så det underlättar ju självklart en del om du är på samma spår.
Du får mer än gärna vara något år äldre än mig,men inte äldre en 25,men med rätt kille kan det såklart komma att ändras.
Är du bara ute efter sex så behöver du inte skriva,då jag är ute efter nåt seriöst långvarigt,helst för alltid.
Tycker du om att skeda är det ett stort plus ??
Vad tycker jag om? Resa,se på film,spela tv-spel är något jag tycker är kul. Hundar katter och sjunga ligger också högt på listan(är det bra eller inte är en definitionsfråga ??). Gymma och rida är två stora intressen,framförallt ridning. Inget av det har jag dessvärre g


Du måste själv vara medlem innan du kan skriva till andra medlemmar.

Träffa nya vänner: Du har kanske redan många vänner på dina sociala medier, men med vår dejtingsida kan du skapa en vänner lista, där alla är singlar och har en önskan om att träffa den stora kärleken.

Det börjar med ett meddelande: VIPdaters har sedan 1998 hjälpt tusentals singlar hitta kärleken. En ny och super läcker funktion för att starta konversationer, vilket gör det enklare än någonsin tidigare.

Ha tålamod: Passa på att utforska alla våra många medelemmar. Sök efter dem som passar bra ihop med dig. Räkna med att det kan ta mellan 4-6 månader innan du har funnit rätt partner.

Skapa din gratis profil nu, då är du väl på väg.

Behöver du ett mer privat e-postkonto?

Om du inte vill ge ut din "offentliga" e-postadress när du skriver för dina dejtingskontakter kan du skapa ett e-postkonto för detta ändamål Mail.World.

Då är du redo att utbyta e-post med personen du vill träffa. Du måste ha en profil på VIPdaters för att kunna skriva till medlemmarna, och då kräver det naturligtvis att ni båda går med på att utbyta e-postadresser.

Skapa ett nytt e-postkonto, då är det klart om du vill kontakta Fatouma

Sponsrade länkar:

Få ett gratis e-postkonto
mail.world - e-post för alla överallt. Säker och användarvänlig post.

Sponsrade länkar: