Jag är lojal och ärlig. Letar efter någon som är redo för något seriöst. Jag hoppas träffa ... dejta med Andy, singel Man från Stockholm.
Jag är lojal och ärlig. Letar efter någon som är redo för något seriöst. Jag hoppas träffa ... dejta med Andy, singel Man från Stockholm.

Dating Andy
51 år, Stockholm.

Andy är från Stockholm

Jag är lojal och ärlig. Letar efter någon som är redo för något seriöst. Jag hoppas träffa någon som är omtänksam och tillgiven. Kommunikation är nyckeln, men att kunna förstå varandra är viktigare, empati är viktigt. Jag hoppas kunna träffa någon med ett gott sinne för humor.
Jag är romantisk, jag älskar att ha kul, ska titta på en trevlig film eller gå till en trevlig restaurang. Jag gillar att resa mycket och träffa nya platser. Jag är respektfull, omtänksam och gillar kommunikation. Jag hoppas träffa 5 en trevlig kvinna och se vad som kan hända härifrån


Du måste själv vara medlem innan du kan skriva till andra medlemmar.

Träffa nya vänner: Du har kanske redan många vänner på dina sociala medier, men med vår dejtingsida kan du skapa en vänner lista, där alla är singlar och har en önskan om att träffa den stora kärleken.

Det börjar med ett meddelande: VIPdaters har sedan 1998 hjälpt tusentals singlar hitta kärleken. En ny och super läcker funktion för att starta konversationer, vilket gör det enklare än någonsin tidigare.

Ha tålamod: Passa på att utforska alla våra många medelemmar. Sök efter dem som passar bra ihop med dig. Räkna med att det kan ta mellan 4-6 månader innan du har funnit rätt partner.

Skapa din gratis profil nu, då är du väl på väg.

Behöver du ett mer privat e-postkonto?

Om du inte vill ge ut din "offentliga" e-postadress när du skriver för dina dejtingskontakter kan du skapa ett e-postkonto för detta ändamål Mail.World.

Då är du redo att utbyta e-post med personen du vill träffa. Du måste ha en profil på VIPdaters för att kunna skriva till medlemmarna, och då kräver det naturligtvis att ni båda går med på att utbyta e-postadresser.

Skapa ett nytt e-postkonto, då är det klart om du vill kontakta Andy

Sponsrade länkar:

Få ett gratis e-postkonto
mail.world - e-post för alla överallt. Säker och användarvänlig post.

Sponsrade länkar: