Jag är en glad, social, kärleksfull, rättvis, respektfull och modern person som söker en v ... dejta med Ali1334, singel man från Västerås.
Jag är en glad, social, kärleksfull, rättvis, respektfull och modern person som söker en v ... dejta med Ali1334, singel man från Västerås.

Dejting Ali1334, 65 år

Ali1334 är från Västerås

Jag är en glad, social, kärleksfull, rättvis, respektfull och modern person som söker en vän och livskamrat!
Jag har varit änkling sedan ,,, och nu känner mig redo att släppa in en kvinna i mitt liv som kan dela med mig dem glada, fina samt dem mindre glada dagar!
Jag röker inte, drycker alkol när är speciellt tillfälle inte i vardag, intresserad av idrott, dans och musik, promenader, resor och att umgås med kära och nära!
Religon, nationalitet och hudfärg spelar ingen roll för mig, när det gället kärlek och vänskap!


Du måste själv vara medlem innan du kan skriva till andra medlemmar.

Träffa nya vänner: Du har kanske redan många vänner på dina sociala medier, men med vår dejtingsida kan du skapa en vänner lista, där alla är singlar och har en önskan om att träffa den stora kärleken.

Det börjar med ett meddelande: VIPdaters har sedan 1998 hjälpt tusentals singlar hitta kärleken. En ny och super läcker funktion för att starta konversationer, vilket gör det enklare än någonsin tidigare.

Ha tålamod: Passa på att utforska alla våra många medelemmar. Sök efter dem som passar bra ihop med dig. Räkna med att det kan ta mellan 4-6 månader innan du har funnit rätt partner.

Skapa din gratis profil nu, då är du väl på väg.

Behöver du ett mer privat e-postkonto?

Om du inte vill ge ut din "offentliga" e-postadress när du skriver för dina dejtingskontakter kan du skapa ett e-postkonto för detta ändamål Mail.World.

Då är du redo att utbyta e-post med personen du vill träffa. Du måste ha en profil på VIPdaters för att kunna skriva till medlemmarna, och då kräver det naturligtvis att ni båda går med på att utbyta e-postadresser.

Skapa ett nytt e-postkonto, då är det klart om du vill kontakta Ali1334

Sponsrade länkar:

Få ett gratis e-postkonto
mail.world - e-post för alla överallt. Säker och användarvänlig post.

Sponsrade länkar: